Niitä ihania onnen tunteita

tunnetila: onni

Tiedän, että moni ei voi sietää lauseita jotka alkavat sanoilla ”Se tunne, kun…” Mutta kun juuri tuo lauseen aloitus on ollut mielessäni viime viikkoina joka päivä, kymmeniä kertoja päivässä, niin käytän sitä tässä postauksessa kaikesta huolimatta. Sori siitä.

Se tunne, kun tunnet puolentoista vuoden jälkeen olevasi taas oma itsesi.

Eipä juuri parempaa tunnetta voi olla! Herään joka aamu pelokkaana ja kuulostelen oloani. Onko tullut takapakkia? Tunnenko oloni sairaaksi, onko lämpö taas noussut ja koko kroppaan sattuu?

Kun kroppa tuntuu normaalilta eikä poskionteloissa vihlo yli vuoden siellä tuntunut paine, ampaisen kiireellä keittiöön ja otan joka aamuisen rautashotin ja vitamiinit. Äkkiä pillerit naamaan, jotta olo ei ehdi romahtaa.

Mikään, siis oikeasti MIKÄÄN ei tee niin onnelliseksi kuin terve olo. Jumaliste, parempaa asiaa maailmassa ei ole. Jos JUURI SINÄ olet tänään terve, niin pysähdy hetkeksi ja kiitä onneasi. Olet saanut tänäkin aamuna lottovoiton, parhaan lahjan mitä voit koskaan saada.

silkkipaita Autograph/M&S, satiinihame Hálo, laukku Johanna Gullichsen, sandaalit Ancient Greek, korvikset Aida Impact, sormus Barfal, aurinkolasit Ray Ban

Se tunne, kun löydät alennusmyynnistä kesän kauneimman hameen.

Kotimaisen Hálon Kajo slip skirt löytyi taannoin Hálon sample salesta. Olen aina ajatellut, että tämän malliset, siis näin kapeat, hameet eivät ole minun juttuni. En olisi edes sovittanut hametta, ellei se olisi ollut rekin ainoa musta vaate. Olin jo muutenkin menossa sovituskoppiin, joten nappasin hameen viimeisenä mukaani.

Sujautin hameen päälleni, enkä olisi enää halunnut ottaa sitä pois. Ihastuin hameeseen silmänräpäyksessä! Hame oli minulle kokoa liian suuri, mutta ehkä juuri se teki siitä vielä kauniimmin laskeutuvan ja ihanan ilmavan. Kangas oli joustavaa ja todella mukavan tuntuista. Tuntui, kuin hametta ei päällä olisikaan.

Olen käyttänyt hametta ostopäivästä lähtien ihan koko ajan. Kävin jopa yhtenä päivänä kävelyllä se päällä, kun en halunnut vaihtaa trikoita jalkaan. Eläköön hame, jossa yhdistyy saumattomasti tyylikkyys ja mukavuus!

Se tunne, kun kesälomaan on enää viikko.

Ja etenkin kun sitä ennen on juhannus ja pääsen pian lempipaikkaani, eli mökille! Voi tätä onnea!

Kiva että myös vähän pohjoisempaan Suomeen on luvattu tänä vuonna hyvää juhannussäätä. Mutta toisaalta, silloin kun olen mökillä, niin minulle on ihan sama millainen sää on. Sateella mökillä on tunnelmallista, auringonpaisteessa ihanaa. Molempi parempi.

Kunhan vaan ei tulisi niin kovaa myrskyä kuin vuonna 2019, jolloin veneemme upposi myrskyssä rantaan ja myöhästyimme kotiinpaluusta päivällä. Jestas mikä seikkailu sekin oli!

Tosi TOSI kivaa ja ihanaa juhannusta Teille kaikille! Tehkää kivoja asioita, älkääkä murehtiko huomisesta. Asiat kyllä odottavat, eikä työt tekemällä lopu. Alituisesti kaikista asioista etukäteen stressaamalla et voi vaikuttaa mihinkään muuhun kuin omaan oloosi, joka on turhasta stressistä tukala, ja vie elämästä kaiken nautinnon.

Nyt siis vaan mahdollisimman nopeasti relax ja nauttimaan keskikesän juhlasta!

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

16

(8) Kommentit

  1. Merja Korhonen says:

    Ihania uutisia❤️ hyvää juhannusta ☀️🎂🌺

    1. Kiitos Merja! Olen kyllä tästä paremmasta olosta niin iloinen, että välillä tekee mieli vain itkeä onnesta. 🙂 Ihanaa juhannusta myös sinulle! <3

  2. Johanna says:

    Hienoa, että voit paremmin ❤️ TERVEYS, aika tärkee juttu 🙏❣️ Ihanaa juhannusta, ☀️🌦🌧⛈💦 tuli jotenkin hyvä mieli, kun tunnelmoit mökkeilystä oli sitten sadetta tai aurinkoa. Juuri näinhän sen kuuluu mennä ☺️

    1. Terveys on kaikista tärkeintä mitä ihmisellä on. Toivottavasti myös sinä voit hyvin. <3

      Ihanaa juhannusta myös teille sinne koko perheelle! Toivottavasti saatte vain olla ja nautiskella joutilaisuudesta. Satoi tai paistoi! 🙂

  3. Ihanaa, rentouttavaa juhannusta ja terveitä päiviä/viikkoja/kuukausia/vuosia.

    1. Voi sitä samaa myös sinulle Tuuli! <3 Terveet vuodet, ah miten ihanalta tuo kuulostaisikaan. <3

  4. Mahtavaa! Terveys on niin tärkeä juttu, että täällä kans toinen, joka on kiitollinen jokaisesta terveestä päivästä. Hyvää juhannusta! Ja onpa kaunis hame! 🙂

    1. Kiitos Vivi! Ihanaa että myös sä osaat olla kiitollinen terveydestä! <3 Terveys ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Kiitos hamekehuista! Tää on kyllä ihan valtavan kaunis!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.