Etätöissä Lohja Spassa

Kaupallinen yhteistyö Lohja Spa & Resort

tunnetila: ilo

Etätyöterveiset Lohja Spasta!

Tänä talvena moni tuttuni on tehnyt arkeen pienen irtioton ja on ollut etätöissä Lapin hiihtokeskuksissa tai jossain vähän kauempana, esimerkiksi Etelä-Ranskassa. Olen myös itse haaveillut etätyön tekemisestä jossain inspiroivassa paikassa luonnon lähellä, mutta mieleni ei ole tehnyt matkustaa minnekään kauas.

Sitten sen keksin. Nappasin ystäväni Iinan mukaan ja läksimme etätöihin Karjalohjalle Lohja Spa & Resortiin! Ja vaikka itse sanonkin, niin suunnittelemani etätyökonsepti osoittautui aivan täydelliseksi!

Olimme Lohja Spassa kolme kokonaista päivää, tiistaista torstaihin. Läksimme Karjalohjalle tiistaiaamuna kukonlaulun aikaan, jotta ehtisimme aamiaiselle ennen työpäivän alkamista. Kaikki aamut starttasivat samalla tavalla: aikaisin ylös, rauhallinen aamiainen runsaasta aamiaisbuffasta ja sen jälkeen linnoittauduimme omiin huoneisiimme tekemään töitä.

Yövyimme rantataloissa ja meillä oli siellä kaksi erillistä huonetta, jotka pystyi yhdistämään välioven avulla isommaksi kokonaisuudeksi. Nämä huoneet ovat täydellisiä perheille, sillä tilaa on paljon ja vuoteita on useita, mutta ne toimivat upeasti myös kahdelle etätyöläiselle. Päivät teimme töitä ja osallistuimme palavereihin rauhassa omissa huoneissamme. Työpäivien jälkeen avasimme huoneet erottavan välioven ja vierailimme toistemme huoneissa teellä tai katselimme yhdessä tv:tä.

Kun töitä oli paljon, tai päällä oli keskipäivän palaveriputki, niin sellaisina päivinä lounas tuli korvattua smoothiella ja pähkinöillä. Yhtenä päivänä ehdimme onneksi nauttimaan lounaan Lohja Span lounasbuffasta. Oli niin kiva kun pääsi nopeasti valmiiseen pöytään, eikä ruokaa tarvinnut laittaa itse, kuten kotona etäillessäni yleensä teen.

Työpäivän päätyttyä kävimme kävelyllä, pulahdimme avantoon, saunoimme rantasaunan lempeissä löylyissä ja nautiskelimme kylpylän altaista ja erilaisista saunoista. Vuokrasimme myös sukset ja teimme pienen hiihtolenkin Lohjajärven jäällä.

Olen haaveillut koko talven hiihtämisestä, joten vihdoin näin helmikuussa haaveeni toteutui! Lohja Spahan oli hankittu uusia karvapohjasuksia, ja täytyy sanoa, että nyt kyllä iski karvapohjasuksikipinä! Olen kerran aikaisemmin testannut karvapohjia ja tykkäsin niistä silloinkin. Vaikka olenkin ehkä enemmän luisteluhiihtäjä, niin pääkaupunkiseudun kapeille laduille karvapohjat ja murtsikka olisi järkevämpi lajivaihtoehto.

Aktiivisen päivän jälkeen oli taas hirmuinen nälkä ja söimme illallista joko buffasta tai ala cartesta. Oli niin kiva kun vaihtoehtoja oli paljon. Ja mikä parasta, tätäkään ruokaa ei tarvinnut tehdä itse! Totesinkin Iinalle moneen otteeseen, että vaikka teimme joka päivä vähintään 8 tunnin työpäivät, niin minusta tuntui silti, että olin ollut Karjalohjalla lomalla.

Etätyörupeamamme oli ihan täydellinen! Vaikka töitä oli niin paljon että välillä niskaa kiristi, niin kun työt sai tehdä omassa tahdissa ja illalla pääsi kylpylän poreisiin tai rantasaunaan ja avantoon rentoutumaan, niin sinne ne pahimmat stressit ja kiristykset jäivät.

Olen kyllä todella onnekas että saan tehdä työtä jossa on etätyön mahdollisuus!

Jos kiinnostuit etätöiden teosta Lohja Spassa, niin kannattaa soittaa Lohja Spa & Resortin myyntipalveluun ja tehdä varaus sitä kautta. Etätyöpäivän (ma-pe klo 7-17) hinta on 100€ sisältäen kylpyläkäynnin. Jos etäillä haluaa useamman päivän, vaikka kokonaisen viikon maanantaista perjantaihin, niin myös siihen voidaan myyntipalvelussa räätälöidä oman hintansa.

Oletteko Te tehneet etätöitä jossain muualla kuin kotona?

5

(4) Kommentit

  1. Mietin monta kertaa viikossa, miten kiitollinen olen siitä, että olen etuoikeutettu etätyöhön. Parantaa elämänlaatua niin paljon! 🫶🏼

    P.S. Karjalohja on niin ihana!

    1. Mä mietin tätä samaa todella usein! Voin nykyään henkisesti paremmin kuin ennen, eikä olo tunnu jatkuvasti niin kuormittuneelta. Isossa osassa tässä on varmasti etätyö.

  2. Sanna says:

    Ihania kuvia,voi kun itsekin voisi tehdä etätöitä joskus mutta ei hoitotyö salli…

    1. Joo, on kyllä niin epäreilua, että kaikissa töissä etätyön tekeminen ei ole mahdollista. Ympäristön vaihdoksesta saa nimittäin todella paljon energiaa arkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.