Conscious Exclusive 2015

tunnetila: ihastus

Conscious15_01 Conscious15_02

H&M:n kestävän kehityksen erikoismallistot (Conscious Exclusive) ovat joka vuosi lempimallistojani. Viime vuoden mallisto oli järisyttävän upea, ja ilokseni pääsin viime keväänä tekemään yhteistyötä H&M:n kanssa malliston tiimoilta.

Sain tilaisuuden haastattella H&M:n kestävästä kehityksestä vastaavaa Catarina Midbytä ja sain myös valita mallistosta suosikkituotteitani. Valitsemani mekko on mielestäni edelleenkin maailman kaunein, kengät vertaansa vailla, ja kestävän kehityksen perusmallistosta valitsemani takki ja housut olivat viime kesän lempivaatteitani, enkä malta odottaa lämpimämpiä säitä jotta saisin taas pukeutua niihin.

Ylihuomenna liikkeisiin saapuva Conscious Exclusive 2015 on taas jotain ihan superhienoa!

conscious15_03 Conscious15_04 Conscious15_05

Materiaaleina mallistossa nähdään tutut luomupuuvilla ja muovipulloista kierrätetty polyesteri. Lisäksi mallistossa on nyt aiempaa enemmän nahkatuotteita, joiden nahka tulee ruotsalaisten luomutilojen lihantuotannon sivutuotteena. Malliston tuotteissa on käytetty myös silkkiä ja pellavaa.

Olin taas pakahtua ihastuksesta kun pääsin muutama viikko sitten tutustumaan mallistoon, ja etenkin kun sain mallistosta tarkemman esittelyn itse Catarina Midbyltä. Ihastuin mallistossa erityisesti kahteen täysin erityyppiseen juttuun: postauksen ensimmäisen kuvan pitkään mekkoon (myös tuossa mekossa on taskut, ja tätä ominaisuutta rakastan viime vuoden pitsimekossa) ja toiseksi alimmaisen kuvaparin bomberiin.

Näen itseni molemmissa vaatteissa enkä osaa päättää kumpaa lähden metsästämään kun mallisto tulee myyntiin torstaina 16.4. Jos saan molemmat vaatteet käsiini, niin sovitan kyllä molempia!

H&M Conscious Exclusive
valikoiduissa myymälöissä 16.4. alkaen

0

(4) Kommentit

 1. Mia says:

  Ihania!!! Haluan!! Kaikki!!

  1. Nina says:

   Heh, niin on ja niin mäkin haluan! 😀 😀

 2. Tuo maksihame!!!! <3 <3

  1. Nina says:

   No niinpä! Tosin sopii pituudeltaan 180cm pitkille gaselleille… :/ Mä joutuisin lyhentämään sitä puoli metriä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.