Ajatusten tuuletusta muilla mailla

tunnetila: helpotus

Kun elämä on toista kuukautta yhtä sumussa tarpomista ja mielessä on huolenaiheita enemmän kuin koskaan toivoisi, viimeinen asia mikä tulee mieleen, on reissu ulkomaille.

Vaikka sitä tavallaan tietää, että hetkellinen maisemanvaihdos tekee yleensä hyvää, niin silti sitä jotenkin ajattelee, että kun läheisen elämä on hetkeksi lähes pysähtynyt, niin myös oman elämän täytyy pysähtyä samalla tavalla.

Marraskuun puolivälissä kalenterissani ollut merkintä ”Köpiksen reissu” näyttäytyi pahimpina huoliviikkoina todella ahdistavalta sanaparilta. Enhän minä MITENKÄÄN voisi lähteä reissuun. Mitä jos matka menee ihan pilalle kun vaan murehdin koko ajan? Tai vielä kamalampaa, mitä jos minulla onkin siellä mukavaa? Miten voin kertoa siitä läheiselleni ettei hän ajattele, että siellä sitä vaan iloitaan ja minä olen täällä sairaana? Ihan kaikki vaihtoehdot reissun epäonnistumisesta onnistumiseen kuulostivat ikäviltä.

Olin kuitenkin voittanut tuon matkan tanskalaisen kosmetiikkabrändi NUORIn Instagram-kilpailussa. Tiedossa oli mm. tapaaminen NUORIn henkilökunnan kanssa ja upea NUORI Masterclass, jossa tehtäisiin omalle iholle sopiva seerumi. Lennot ja hotellit oli buukattu valmiiksi ja tapaamistani odotettiin kovasti Tanskassa. Minua varten järjestetyn matkan skippaaminen tuntui myös väärältä.

Niinpä läksimme puolisoni kanssa muutama viikko sitten viettämään viikonloppua Kööpenhaminaan. Vielä lentokoneessa minulla oli huono omatunto ja kurkkua kuristi. Kun sitten perillä avasin puhelimen ja siellä odotti viesti läheiseltäni jossa hän kirjoitti pärjäävänsä kyllä, ja kehotti meitä nauttimaan reissusta, niin siinä vaiheessa oloni alkoi helpottaa.

Oli myös ihanaa olla juuri Kööpenhaminassa, itselle tosi tutussa paikassa. Köpis tuntui siihen hetkeen juuri sopivalta, oikealta ja turvalliselta paikalta olla, yrittää nauttia hetkestä ja hankkia muuta ajateltavaa.

Ja arvatkaa, matkamme oli aivan upea! Hotellimme 25Hours Copenhagen Indre By (kuvat yllä) oli ihan mielettömän kiva ja viihtyisä, ja sen sijainti keskustassa oli täydellinen. Hotellihuone, hotellin ravintolat, aulabaari, yleiset lounge-tilat ja saunaosasto olivat niin kivoja, että aikaa teki mieli viettää hotellilla enemmänkin. Me esimerkiksi saunoimme joka ilta!

Myös NUORIn porukka oli tosi mukavaa ja olikin ihana päästä tutustumaan ihmisiin yhden lempibrändeistäni takana. Myös NUORI Masterclass oli antoisa ja sain vielä kotiin viemisiksi minua varten räätälöidyn ihonhoitorutiinin ja täsmätuotteet siihen. Oli kyllä paras päivä aikoihin!

Olen edelleen ihan valtavan onnellinen ja kiitollinen NUORIn tiimille, joka valitsi juuri minun kuvani Instagram-kilpailunsa voittoon. Kiitos, tak, tack, thank you NUORI!!!

Kaiken muun mukavan lisäksi sää suosi meitä koko viikonlopun, ja kävelimme kolmen päivän aikana ihan valtavasti. Parhaana päivänä yli 30 000 askelta ylittyi kevyesti. Kyseisenä viikonloppuna Kööpenhaminassa avattiin monet joulutorit, ja myös Köpiksen kuuluisa Tivoli vietti joulunavaustaan. Saatiin kyllä fiilistellä jouluista tunnelmaa ihan reilusti kolmen päivän ajan.

Tuosta reissusta alkoi oman ajatusmaailmani kirkastuminen ja tuo shokista toipumisprosessini, mistä viime postauksessani kirjoitin. Kyllä se vain niin on, että siitä kaikesta huolimatta, mitä elämässä on meneillään, kannattaa yrittää myös nauttia eteen tulevista pienistä iloista. Etäisyyden ottaminen helpottaa, ja jos aivot saa hetken tuulettua kirkkailla ajatuksilla kaiken tunkkaisen mössön sijaan, niin se tekee mielelle ihan valtavan hyvää.

Kiitos siis NUORIn upea tiimi, että mahdollistitte meille tuon matkan! Kiitos myös läheiselleni, joka lähetti minulle oikeat sanat oikeaan aikaan. Joskus tarvitaan pientä rohkaisua, jotta uskalletaan tehdä myös kivoja asioita.

24

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.